Notícies de 2020

18 de gener de 2020 – El Ple de l’Ajuntament d’ahir demana que es mantinguin les línies de P3.

El diari El Punt Avui d’avui fa referència al Ple de l’Ajuntament d’ahir: exigeix que es mantinguin les línies de P3.

Aquí podeu descarregar i firmar el MANIFEST per a la defensa de les línies de P3 de l’escola Marta Mata.

 

 

 

 

 

 

 


11 de gener de 2020 – Girona canviarà el sentit del carrer Riu Freser perquè deixi de ser una drecera

Girona. Imatges del tram carrer Riu Freser que es transformarà en una plaça. Es tracta del tram entre els carrers Santiago i Sant Isidre.

Podem llegir-ho al Diari de Girona d’avui. Aquest canvi de sentit el van demanar alguns veïns en la reunió que va tenir lloc el dia 1 de febrer de 2017 a La Pauleca. El regidor d’Urbanisme va presentar a grans trets el projecte de pacificació de la zona compresa entre els carrers Santiago, Freser i Sant Isidre tallant el trànsit del carrer Riu Freser un cop travessat el carrer Santiago. Llavors l’espai entre aquests tres carrers es convertiria en una plaça amb parc infantil i Girocleta. Amb això es pretenia reduir l’accidentalitat i esponjar l’espai.

Però alguns veïns veien el problema que el carrer Santiago augmentés molt la circulació dels vehicles que no poguessin continuar fins als carrers Sant Isidre i Marquès de Caldes. Per això es proposa invertir el sentit de la circulació del carrer Riu Freser. Vàrem quedar que l’Ajuntament referia el projecte tenint en compte aquesta sol·licitud i que la resta del projecte els assistents el veien bé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podeu clicar aquí per veure el Projecte sencer.


9 de gener de 2020 – Educació mantindrà la línia de P3 de l’escola Balandrau de Girona

http://www.elpunt.cat – Nens de l’escola Balandrau fent classe davant de la Delegació de la Generalitat a Girona per demanar garanties de continuïtat de la línia de P3.

La notícia que ahir publicava El Punt-Avui i el diari Ara i avui el Diari de Girona ens porta a preguntar-vos si passarà el mateix amb la línia de l’escola Marta Mata que també perilla de cara a l’any que ve.