Contacte

Podeu contactar amb la Junta de l’Associació

Ens podeu fer arribar qualsevol opinió, idea, queixa o suggeriment a aavvpladepalausantpau@gmail.com. A la mateixa adreça hi podeu fer arribar la vostra petició d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les vostres dades.

També podeu oferir la vostra col·laboració per entrar a la Junta de l’Associació. Si us voleu apuntar com a socis, podeu emplenar l’imprés que adjuntem clicant a Butlleta d’inscripció com a soci o sòcia de l’Associació. Després el podeu emplenar, escanejar-lo i enviar-nos-el al mateix correu aavvpladepalausantpau@gmail.com. Només pagareu 12 € a l’any i col·laborareu en millorar el nostre barri.

I també teniu l’opció d’emplenar aquest petit formulari perquè nosaltres ens posem en contacte amb vosaltres:

    Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS PLA DE PALAU-SANT PAU amb CIF G17271933 i domicili social situat en C/ MARQUÈS DE CALDES DE MONTBUI, 37, entl. 4a, 17003, GIRONA. Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats i trametre comunicacions comercials. Legitimació: Execució d’un contracte, interès legítim del responsable. Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: Administració Tributària, entitats financeres. Drets: Té dret a accedir, rectificar, limitar, oposar-se, portar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament. Procedència: El mateix interessat. Informació addicional: www.avsantpau.cat.

    Vegeu la nostra Política de privacitat

    Leave a Reply