Reunions amb el regidor de barri

21 de novembre de 2019

A dos quarts de vuit del vespre ens vàrem reunir al local de l’Associació 8 membres de la Junta de l’Associació amb el nou regidor de barri, Lluís Martí Arderiu.

Resumim la reunió amb la llista de sol·licituds que li comentem i que li fem arribar per escrit:

Necessitem informació sobre les actuacions que s’hagin de fer dins del territori del nostre barri.

Reclamem un barri net i que no tingui aspecte de deixadesa. Un barri que tingui els mateixos nivells de neteja que altres punts de la ciutat. Contenidors trencats, carrers que no es netegen mai, deixalles voluminoses als carrers…

Reclamem que els pocs jardins i plantes que tenim al barri estiguin cuidats.

Desitgem que el nom del barri sigui clar, que no canviés segons els interessos d’alguns, som un barri amb molt territori però amb un nom clar. (No som ni Casernes, ni els Químics, ni un barri pont entre l’Eixample i Palau).

Volem mantenir un contacte efectiu i de col·laboració amb el regidor de barri i amb el consistori, com ja s’està fent amb d’altres barris. Proposem de fer una trobada cada dos mesos i sempre que sigui necessari.

Desitgem aconseguir una descentralització dels actes que es fan a Girona, i suport de les accions i esforços que fa l’Associació de Veïns organitzant-les per tal de potenciar aquesta obertura. Per tant, demanem que quan fem una activitat al barri (Festa Major, Carnestoltes, Festa de la Primavera..) des de l’Ajuntament no es programin altres activitats paral·leles.

Desitgem reballar conjuntament per a crear un teixit social i potenciar la igualtat entre els habitants del nostre barri a través de diferents accions conjuntes.