Notícies de 2021

20 de juliol

16 de juliol

A l’Assemblea General extraordinària que va tenir lloc ahir a les 7 del vespre al Centre Cívic Pla de Palau i també en línia vàrem elegir una nova Junta Directiva. Vegeu més informació a la nostra secció Qui som

 

 

 

 

1 de juliol

 

Vídeo “La Bella Lola”

19 de juny

31 de maig

21 de maig

8 de març, Dia de les Dones a la nostra Associació

Ja podeu venir al Centre Cívic Pla de Palau per veure una exposició on podreu comprovar quines dones ha destacat la gent de barri.


Aquí us presentem els comptes guanyadors del Concurs de Contes Curts. La Nena i els Hobbys, que ha presentat l’Arlet, i Un dia qualsevol de primavera, que ha presentat  Manel Vegas Luque.


 

 

 

 

 

Clicant AQUÍ podeu veure la xerrada que va mantenir el dia 8 de març Núria Salán amb Anna Nuño, de la Junta de l’Associació de Veïns responent les preguntes que ens havien fet arribar sobre les dones i la seva visibilitat a la societat.

6 de març

Estem preparant els actes del Dia de la Dona, del 8M, al Centre Cívic Pla de Palau. Vegeu el Programa més avall.


15 de febrer

8 M al barri de Pla de Palau-Sant Pau

Podeu participar en el Concurs de Contes Curts del dia de la Dona. Cliqueu AQUÍ per veure les BASES.

L’ Associació de Veïns de Pla de Palau-Sant Pau està preparant un reconeixement a les dones del barri per al 8 de març, dia de la dona treballadora. Per això demanem la col·laboració de tothom per reconèixer les dones que dia a dia treballen o han treballat per millorar aquest barri. Podeu col·laborar entrant i responent AQUEST QÜESTIONARI.


 


 


7 de gener