Notícies de 2021

5 de novembre

Aquest és el resultat de la GIMCANA FOTOGRÀFICA que l’Associació de Veïns vàrem organitzar el 31 d’octubre dins de la Festa Major dels 4 Rius:

31 d’octubre

FESTA MAJOR DELS 4 RIUS 2021

Gimcana fotogràfica pel sector Onyar

A les 10 ha començat i s’ha proporcionat als concursants aquesta informació:

Benvolguts i benvolgudes!

En primer lloc, moltes gràcies per participar, un any més, en la nostra gimcana! Després de tant de temps d’aïllament i contactes virtuals, tornar-nos a trobar en un ambient festiu i veure’ns les cares i les càmeres és un veritable plaer!

En segon lloc, us animem a participar en la resta dels actes de la Festa Major dels 4 Rius, que s’han preparat amb molta il·lusió, i amb el desig d’alegrar a tothom aquestes dates tan assenyalades per la ciutat!

Aquí teniu les instruccions per a participar:

-Teniu fins a les 13:00 hores del dia d’avui, 31 d’octubre del 2021, per enviar al correu electrònic de l’AV de Sant Pau (aavvpladepalausantpau@gmail.com) les vostres fotografies, que hauran de ser captades dins el perímetre de la zona del riu Onyar. Perquè pugueu saber aquest perímetre us adjuntem un plànol amb tots els barris que inclou i en aquesta adreça podreu trobar un plànol més detallat: www.avsantpau.cat/planol/

-En el correu que envieu haureu de fer constar també les vostres dades, el riu pel qual participeu (Onyar, Galligants, Ter o Güell), i fer expressa menció que autoritzeu l’Associació a publicar les vostres fotos a la seva pàgina web.

-Cada participant pot enviar fins a 5 fotografies (una per cada categoria proposada). S’hauran d’enviar en format comprimit.

-Els resultats es penjaran a la web el dia 5 de novembre.

-Podeu fer fotografies a qualsevol element, situació, espai o activitat del barri.

-Les categories proposades enguany giren entorn a la geometria.

1a categoria.- *Línies rectes: fotografies en les quals les línies rectes esdevinguin protagonistes.

2a categoria.- *Línies corbes:  fotografies en les quals les línies corbes esdevinguin protagonistes.

3a categoria.- *Cercles:  fotografies en les quals els cercles esdevinguin protagonistes.

4a categoria.- *Polígons:  fotografies en les quals les formes poligonals esdevinguin protagonistes.

5a categoria.- *Forma lliure: fotografies que poden incloure elements amb tot tipus de forma (incloses imatges de persones i altres éssers vius).

Esperem que us engresqui la proposta, i rebem moltíssimes imatges del nostre barri!

A participar!

INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR-HI

Punt de sortida: Centre Cívic Pla de Palau, carrer Saragossa, 27, Girona

Hora de sortida: les 10.00 h del diumenge 31 d’octubre de 2021

Cada concursant haurà de portar una càmera de fotos

En començar l’activitat, es lliurarà a cada participant un plànol de la zona “Onyar” i la temàtica de cadascuna de les cinc fotografies que s’han de prendre en aquesta zona i lliurar a l’organització, en format digital, abans de les tres hores (abans de les 13.00 h), això com el correu electrònic on s’han d’enviar. Cada participant podrà presentar una fotografia per temàtica.

Un jurat format per membres de l’Associació de Veïns escollirà la fotografia guanyadora en cada categoria, valorant criteris artístics i de coneixement de l’entorn. Les guanyadores i les finalistes que s’estimin pertinents, s’exposaran a les xarxes en dies posteriors.

Els resultats es faran públics al web de l’Associació de Veïns Pla de Palau-Sant Pau (www.avsantpau.cat) i a les xarxes socials dels 4 Rius. Guanyarà la màxima puntuació de la Competició dels 4 Rius el riu que obtingui més fotos guanyadores, i en cas d’empat, es valorarà també el nombre de fotografies presentades per cada riu. El mateix sistema es farà servir per determinar el segon, tercer i quart riu.

Associació de Veïns Pla de Palau-Sant Pau

Responsable de l’activitat, Mònica Tarradellas Martínez.

20 de juliol

16 de juliol

A l’Assemblea General extraordinària que va tenir lloc ahir a les 7 del vespre al Centre Cívic Pla de Palau i també en línia vàrem elegir una nova Junta Directiva. Vegeu més informació a la nostra secció Qui som

 

 

 

 

1 de juliol

 

Vídeo “La Bella Lola”

19 de juny

31 de maig

21 de maig

8 de març, Dia de les Dones a la nostra Associació

Ja podeu venir al Centre Cívic Pla de Palau per veure una exposició on podreu comprovar quines dones ha destacat la gent de barri.


Aquí us presentem els comptes guanyadors del Concurs de Contes Curts. La Nena i els Hobbys, que ha presentat l’Arlet, i Un dia qualsevol de primavera, que ha presentat  Manel Vegas Luque.


 

 

 

 

 

Clicant AQUÍ podeu veure la xerrada que va mantenir el dia 8 de març Núria Salán amb Anna Nuño, de la Junta de l’Associació de Veïns responent les preguntes que ens havien fet arribar sobre les dones i la seva visibilitat a la societat.

6 de març

Estem preparant els actes del Dia de la Dona, del 8M, al Centre Cívic Pla de Palau. Vegeu el Programa més avall.


15 de febrer

8 M al barri de Pla de Palau-Sant Pau

Podeu participar en el Concurs de Contes Curts del dia de la Dona.

L’ Associació de Veïns de Pla de Palau-Sant Pau està preparant un reconeixement a les dones del barri per al 8 de març, dia de la dona treballadora. Per això demanem la col·laboració de tothom per reconèixer les dones que dia a dia treballen o han treballat per millorar aquest barri.


 


 


7 de gener