Notícies de 2022

2 d’octubre de 2022

16 de setembre de 2022

Ahir va tenir lloc una Assemblea general extraordinària al local de l’Associació. Va decidir que abans de dissoldre’s calia fer-ho públic de manera que el màxim de gent se’n pogués assabentar. La manera de fer-ho serà convidar tot el barri a una arrossada per al dia 15 d’octubre, coincidint amb la representació d’una obra de teatre a càrrec del grup del barri Jahisomtots. Us anirem informant a través de diverses vies, i aquí mateix hi penjarem el cartell.

15 d’abril de 2022

A l’Assemblea general del 13 de gener es va presentar una candidatura individual que no s’ha materialitzat. Més tard, en aquest mateix web, vàrem anunciar que la Festa Major del barri perillava perquè no hi havia prou gent per portar-la a terme amb tot el que això representa: programació, contractació, captació d’anuncis, publicació del programa, gestió del bar (compres, previsió, servei, muntatge i desmuntatge de la barraca). Van ser només dues les persones que varen respondre disposades a treballar.

Tampoc podem portar a terme de la manera que el barri necessita, un servei de seguiment de les incidències en neteja, vialitat i seguretat.

Tenim pendent de convocar una nova Assemblea per decidir què passa amb l’Associació.

18 de gener de 2022

Tot i que havíem anunciat una  candidatura a president per substituir l’actual, el termini de 100 dies no s’ha pogut iniciar i per tant continua vacant aquesta candidatura i la resta de càrrecs de la Junta. Passat aquest termini es convocarà una nova Assemblea general de socis.

14 de gener de 2022

Ahir dia 13 de gener a les 7 del vespre va tenir lloc l’anunciada Assemblea general de socis. Com que es va presentar una candidatura a president per substituir l’actual, no es va haver d’iniciar el procediment de dissolució de l’entitat. Us anirem informant sobre l’avanç de la proposta de candidatura i de projecte de treball que anirà dibuixant l’aspirant durant els 100 dies que va demanar de marge. Passat aquest termini es convocarà una nova Assemblea general de socis.